Las Migas en concert

Diumenge 17 d'octubre 2021 18:00 h

Empatia és saber escoltar, és interpretar les senyals no verbals, es posar-se en la pell de l'altre, molt a prop d'un principi de telepatia. Les cançons d'aquest nou espectacle s'han creat per aprofundir en aquest concepte, ara més que mai. Són noves composicions que fan olor a mar, a natura, a flamenc, a transgressió, a poesia del poble, a dones de tot el món, a la lluita per millorar les coses i canviar-les.

Las Migas presenten Empatía amb valentia i una posada en escena que posa a les quatre components en diferents situacions de vegades inesperades. Una vegada passat l'intensíssim tour 2019 de Cuatro, i amb un inici de 2020 molt prometedor, han pogut respirar, reflexionar i mirar cap a endins per veure qui son elles realment, per mostrar un jo individual i un jo col·lectiu a través d ela seva música, de les seves veus i dels seus instruments a plens pulmons.

Elles toquen i senten per i des de sí mateixes, però també per qui és al seu costat o pels altres que són lluny, mitjançant una connexió musical i emocional.

 

Teatre La Societat
12 €
Las Migas en concert